Медицинский центр SANA VITA

Записаться на прием

ArabicEnglishFrenchRussianSpanishUkrainian
ArabicEnglishFrenchRussianSpanishUkrainian

Згода на обробку даних

Погодженням даної Інформованої згоди я надаю Володільцю, а саме: Приватному підприємству ТОВ «САНА ВІТА МЕДІКАЛ» ЕГРПОУ 44018609 м.Одеса, вул. Водопровідна 2/5, далі – «Медичний центр» згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VІ (далі – «Закон») та інших нормативно-правових актів України, які стосуються захисту персональних даних. Обсяг персональних даних, згоду на обробку яких я надаю Медичному центру, обмежується обсягом даних, що були зазначені в цій Інформованій згоді, яка була мною заповнена, та у Договорі про надання медичних послуг, укладеному між мною та Медичним центром (далі – «Договір»), даних моєї медичної документації, моїми генетичними даними, а також результатами медичних оглядів, діагностичних та лабораторних досліджень, медичного втручання чи будь-яких інших процедур в рамках надання Медичним центром медичних послуг за Договором та під час користування електронними ресурсами Медичного центру.

Метою обробки наданих мною персональних даних є отримання мною медичних послуг, що надаються Медичним центром, отримання додаткової корисної інформації, пов’язаної з медичними послугами та станом здоров’я, генетикою, роботою Медичного центру, в інших аналогічних цілях, що стосуються медичних послуг та стану здоров’я, генетики, а також (без обмеження) в цілях бухгалтерського обліку, захисту людей та майна, захисту претензій, та в цілях статистики (далі — «Мета обробки»).

Мені було роз’яснено та зрозуміло всі мої права, передбачені статтею 8 Закону, включаючи право отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, право на доступ до моїх персональних даних, право отримувати відповідь про те, чи обробляються мої персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних, право пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних, право пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними, право на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію, право звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних, право застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних, право знати механізм автоматичної обробки персональних даних, право на захист від автоматизованого рішення, яке має для мене правові наслідки, право відкликання цієї Інформованої згоди шляхом направлення до Медичного центру відповідної заяви рекомендованим листом з описом вкладення, після чого мої персональні дані знищуються (знеособлюються).

Я проінформований(-а) про те, що розпорядниками персональних даних, переданих згідно з цією Інформованою згодою та Договором, є: ТОВ «САНА ВІТА МЕДІКАЛ» м.Одеса, вул. Водопровідна 2/5, а також підрядники, що надають медичні послуги в інтересах вищевказаної юридичної особи. (далі – «Розпорядники»)

Розпорядники обробляють надані мною персональні дані в порядку, встановленому законодавством для конкретних і законних цілей, зазначених в цій Інформовані згоді та Договорі, згідно визначеної Мети обробки. Володілець, Розпорядники та/або треті особи взяли на себе зобов’язання забезпечити захист наданих мною персональних даних від їх незаконної обробки, а також від незаконного доступу до них. Володілець, Розпорядники та/або треті особи зобов’язуються вважати всю інформацію, що становить мої персональні дані, конфіденційною.

Я погоджуюсь, що Медичний центр має право без моєї додаткової згоди на передачу (поширення) персональних даних Розпорядникам та/або третім особам. До даних третіх осіб належать: органи державної влади та місцевого самоврядування, інші особи, які мають право отримувати дану інформацію у відповідності до вимог чинного законодавства, юристи, юридичні особи – члени групи компаній Medicover, контрагенти, з якими Медичним центром були укладені договори про надання послуг, виконання робіт.

Я надаю згоду на обробку наданих мною персональних даних, зазначених у цій Інформованій згоді та Договорі, у будь-яких комп’ютерних та/або інформаційних системах, які використовуються на законних підставах суб’єктом, що здійснює обробку персональних даних, а також згоду на транскордонну передачу персональних даних у іноземну державу для здійснення діяльності відповідно до зазначеної Мети обробки.

Залишаючи номер мобільного телефону та адресу електронної пошти, я надаю згоду на отримання повідомлень про медичні послуги, або з іншою інформацією, що відповідає Меті обробки. Я розумію, що доставка повідомлення залежить від мобільних операторів та постачальників послуг зв’язку та не є гарантованою. Медичний центр не несе відповідальність за отримання мною повідомлення.

Я погоджуюсь, що Медичний центр не може гарантувати та не несе відповідальності за доставку повідомлень електронною поштою, тому що доставка електронного листа залежить від налаштувань поштових серверів, антивірусних систем та спам-фільтрів моєї поштової скриньки.

Мені було роз’яснено та зрозуміло моє право на внесення застережень стосовно обмеження права Медичного центру на обробку моїх персональних даних під час надання цієї Інформованої згоди. Я підтверджую, що зазначені застереження у мене відсутні.

Прийнятям даної Інформованої згоди, я надаю згоду на обробку персональних даних при відвідуванні ресурсу sanavita.com.ua, повязанних з ним сторінок в соціальних мережах та у випадку кожного наступного звернення до Медичного центру.

Мені відомо про відеозйомку в громадських місцях Медичного центру

Та я підтверджую, що погодження з цією Інформованою згодою визнається достатнім доказом факту наявності згоди на обробку зазначених у ній та Договорі даних